Rezervari
Nr. persoane: Nr. camere:
Sosire:
Plecare:
Prezentare

Acolo unde Natura isi arata splendoarea, acolo unde isi demonstreaza maretia si spectaculosul intotdeauna Ea, Natura, i-a creat omului si o tribuna sau o loja din care acesta sa o poata admira si, in acelasi timp, sa-si poata bucura vazul, auzul, mirosul, trupul si spiritul, mintea si inima, impreuna cu prietenii ori cu familia, impreuna cu toata lumea.

 

Masivul Postavarul, avand de-o parte Masivul Piatra Mare si de cealalta parte Masivul Bucegi, formeaza impreuna cu acestia o astfel de zona in care Natura face o demonstratie de grandoare si de frumos. Dar pentru a admira spectacolul zi si noapte, vara si iarna, primavara si toamna, la rasarit si la apus este nevoie de un loc special amenajat, de o tribuna care sa-i ofere omului aceasta posibilitate. Astfel, omul a primit si un frumos cadou, alaturi de maretul spectacol al Naturii, o minunata poienita. Este Poiana Brasov, o oaza a relaxarii, a odihnei si destinderii, o ideala destinatie de vacanta, un adevarat paradis al sporturilor de iarna, amplasata la poalele Postavarului, dar deasupra tinerei statiuni Risnov.

 

Aici, in inima acestui paradis turistic, este localizata Pensiunea Orizont, pregatita in orice moment sa gazduiasca oaspetii ce-i calca pragul.

 

De aici, turistii aventurieri pot face cu usurinta incursiuni la obiectivele turistice din zona precum Cetatea Risnov, Pestera Valea Cetatii, Cheile Risnoavei, Castelul Bran, Cheile Zarnestilor (in Parcul National Piatra Craiului), Brasovul istoric la poalele rezervatiei Muntele Tampa.

 

Ocupand o pozitie centrala, Pensiunea Orizont ofera un acces extrem de facil catre partiile de schi, fiind la doar 5 minute de partia Bradul.

 

Prin serviciile impecabile oferite, prin multiplele facilitati cu care este dotata, prin profesionalismul si ospitalitatea echipei, Pensiunea Orizont si-a propus sa fie gazda perfecta si sa fie alaturi de turistii sai in toate momentele lor de liniste si relaxare.

 

Va invitam la noi si va asteptam cu drag!

PREZENTARE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Receptie

Pentru detalii rezervari sau evenimente va rugam sa ne contactati la:
Fix/Fax: +40 368 006 550
Mobil:    +40 723 516 044
E-mail:   office@pensiunea-orizont.ro

Adresa
Poiana Brasov, in spatele complexului Favorit, langa Vila Padina

Carte de oaspeti

Liselotte Betz-Martin

11/03/2014

 

sehr schönes Ambiente, erstklassischer Service, zuvorkommendes und hilfsbereites Personal, kann ich nur empfehlen. Hier stimmt noch des Preis-Leistungsgefüge!! Komme gerne wieder.

vizualizeaza toate mesajele